Заплащане на куриера и безплатна доставка

Оценка на клиентите: 4,88/5

5/5
КОМПЛЕКТ ТЕНДЖЕРИ И ТИГАНИ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА С МЕДНА СЪРЦЕВИНА, 12 БРОЯ

Комплект тенджери от неръждаема стомана с медна сърцевина , изключително устойчиви и устойчиви на надраскване, подходящи за всички видове котлони и печки.

Рейтинг:  4.88/5

5/5
ПОСЛЕДНИ 6 ПАРЧЕТА

139 Lev

(вместо 278 Lev)

Darmowa dostawa w ciągu 24/48 godzin i za pobraniem!

Гответе просто, бързо и с 88% по-малко мазнини

Съдовете от неръждаема стомана с медна сърцевина представляват революция в кухнята, предлагайки комбинация от функционалност, ефективност и кулинарна здравословност. Иновативният им дизайн позволява лесно и бързо приготвяне на храна , като се адаптира към бързия начин на живот, без да се жертва вкусът или хранителната стойност.

Изработени от висококачествена неръждаема стомана с медна сърцевина , тези тенджери са издръжливи и запазват ефективността и външния си вид с течение на времето. Независимо дали сте опитен готвач или начинаещ, тенджерите от неръждаема стомана с медна сърцевина предлагат универсално и надеждно решение за всичките ви кулинарни приключения, превръщайки храненето в гладко и приятно преживяване.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПОСУДА

Оборудван с всичко необходимо за приготвяне на сочни ястия, този комплект съдове блести с дълготрайно действие и безупречна работа.

Те никога не се надраскват.

С внимателен дизайн, тенджерите и тиганите гарантират равномерно разпределение на топлината, осигурявайки безупречно готвене. Независимо дали приготвяте ястие за семейството си или за гостите, този професионален комплект кухненски съдове ще ви позволи да създавате кулинарни изкушения с лекота.

СЕРТИФИЦИРАНИ МАТЕРИАЛИ И ПОКРИТИЯ

Характеристиката, която отличава нашите тенджери от конкуренцията, е неръждаема стомана с медна сърцевина – сертифициран и безопасен материал, тъй като е устойчив на надраскване и високи температури , което гарантира устойчивост и дълготрайност във времето.

ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ

Подходяща за всички видове печки: загрява бързо и равномерно с удълженото дъно. Основата от неръждаема стомана с висока магнитна проводимост позволява на нашите съдове с незалепващо покритие да работят на всички котлони, включително индукционни.

Възползвайте се от СПЕЦИАЛНАТА ОФЕРТА само за 79,90 EUR с наложен платеж ПРЕДИ ДА СВЪРШАТ СТОКИТЕ!

ОФЕРТАТА НИ ВКЛЮЧВА:

Нашите клиенти не могат да сгрешат...

5/5

4/5

3/5

2/5

1/5

Нашите клиенти не могат да сгрешат...

647 прегледи

5/5

Chernyu Aleksandrov Velikov

5/5

Обожавам тези тигани! Правя преглед на сметката на съпруга ми! Но аз съм влюбена! Храната се плъзга от тигана!

Filip Samuilov Nankov

5/5

Bogdan Gavrilov Manevski

5/5

Аз съм човек, който на практика живее в кухнята си. Ако можех да си изкарвам прехраната с готвене, щях да го направя. И се надявам това да се случи в близкото ми бъдеще. Но да преминем към този невероятен комплект съдове за готвене, особено ми харесва по-големият кръгъл тиган, който е нещо като тенджера, тиган и уок в едно и има малки чучурчета отстрани.

Assen Aleksandrov Botev

5/5

Това е НАЙ-ДОБРИЯТ комплект съдове за готвене, който някога съм имал! Много здрав, но не тежък. Почистването е толкова лесно, че изглежда незаконно.

Zhivko Yoanov Lukanov

5/5

Оферта до края на доставките!

само за 139 Lev вместо за  278 Lev

ПОСЛЕДНИТЕ 6 ПАРЧЕТА
Set Pentole 139lev - BG - WF

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА И ПО-КЪСНО С ВАС ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КОНСУЛТАНТИ

Безплатна доставка в рамките на 24/48 часа и наложен платеж

Разгледайте. Ти избираш. Купува.
Ние предоставяме надеждна и удобна платформа за електронна търговия, която свързва хората с продукти, които подобряват ежедневието им.

Ние също така приемаме:​

Homelanet® – Copyright © 2023 Всички права запазени.