Plata către curier și livrare gratuită

Ratingul clientului: 4,88/5

5/5
SET DE OALE ȘI TIGĂI DIN OȚEL INOX CU NUCLEU DE CUPRU, FORMAT DIN 12 PIESE.

Un set de oale din oțel inoxidabil cu miez de cupru , extrem de rezistent și rezistent la zgârieturi, potrivit pentru toate tipurile de plite și aragazuri.

Rating:  4.88/5

5/5
ULTIMELE 6 PIEȚE

359 RON

(în loc de 718 RON)

Livrare gratuită în termen de 24/48 de ore și numerar la livrare!

Gătiți simplu, rapid și cu 88% mai puține grăsimi


Oalele din oțel inoxidabil cu miez de cupru reprezintă o revoluție în bucătărie, oferind un amestec de funcționalitate, eficiență și gătit în spiritul sănătății. Designul lor inovator permite pregătirea simplă și rapidă a meselor, răspunzând stilului de viață ocupat, fără a sacrifica gustul sau nutriția.

Confecționate din oțel inoxidabil de înaltă calitate și având un miez de cupru, aceste oale sunt construite pentru a rezista rigorilor utilizării zilnice, păstrându-și performanța și aspectul în timp. Fie că sunteți un bucătar experimentat sau un bucătar începător, oalele din oțel inoxidabil cu miez de cupru oferă o soluție versatilă și fiabilă pentru toate aventurile dvs. culinare, transformând ora mesei într-o experiență plăcută și fără cusur.

VESELĂ DE ÎNALTĂ CALITATE

Echipat cu tot ce aveți nevoie pentru a crea mâncăruri suculente, acest set de vase de gătit strălucește prin performanță de lungă durată și performanță impecabilă.

Nu se zgârie niciodată.

Cu un design atent, oalele și tigăile garantează o distribuție uniformă a căldurii, asigurând o gătire impecabilă. Fie că pregătiți o masă pentru familie sau pentru oaspeți, acest set de vase de gătit profesionale vă va permite să creați cu ușurință delicii culinare.

MATERIALE CERTIFICATE ȘI ACOPERIRI

Caracteristica care deosebește oalele noastre de cele ale concurenței este oțelul inoxidabil cu miez de cupru, un material certificat și sigur, deoarece este rezistent la zgârieturi și la temperaturi ridicate , asigurând rezistență și durabilitate în timp.

GARANȚIE PE VIAȚĂ

Potrivit pentru toate tipurile de sobe: se încălzește rapid și uniform cu fundul extins. Baza din oțel inoxidabil cu conductivitate magnetică ridicată permite vaselor noastre de gătit antiaderente să funcționeze pe toate plitele, inclusiv pe inducție.

Profitați de OFERTA SPECIALĂ la doar 359 RON cu plata ramburs ÎNAINTE DE SFÂRȘITUL STOCURILOR!

OFERTA NOASTRĂ INCLUDE:

5/5

4/5

3/5

2/5

1/5

Clienții noștri nu pot da greș...

647 comentarii

5/5

Marika Rispoli

5/5

Iubesc aceste tigăi! Fac un review pe contul soțului meu! Dar eu sunt îndrăgostită! Mâncarea alunecă de pe tigaie!

Martina Stanzione

5/5

Giovanni Loffredo

5/5

Sunt o persoană care practic trăiește în bucătăria mea. Dacă aș putea să gătesc pentru a trăi, aș face-o. Și sper ca asta să se întâmple în viitorul meu apropiat lol. Dar trecând la acest set de vase de gătit uimitor, îmi place în special tigaia rotundă mai mare, care este un fel de oală, tigaie și wok într-unul singur și are mici picături pe lateral.

Alessia Rufi

5/5

Acesta este cel mai bun set de vase de gătit pe care l-am avut vreodată! Foarte fermă, dar nu este grea. Curățarea este atât de ușoară încât pare ilegală.

Antonio

5/5

Oferta în timp ce stocurile durează!

pentru doar 359 RON în loc de 718 RON

ULTIMELE 6 PIEȚE
Please select a valid form

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ ȘI VEȚI FI CONTACTAT ULTERIOR DE UNUL DINTRE CONSULTANȚII NOȘTRI SPECIALIZAȚI.

Livrare gratuită în termen de 24/48 de ore și în numerar la livrare

Explorează. Alege. Cumpără.

Oferim o platformă de e-commerce fiabilă și accesibilă, conectând oamenii cu produsele care îmbunătățesc viața lor de zi cu zi.

De asemenea, acceptăm:

Homelanet® – Copyright © 2023 Toate drepturile rezervate.