Плащане на куриера и безплатна доставка

Рейтинг на клиентите: 4,88 / 5

5/5
МАРКУЧ GARDEN PRO

Новият изключително здрав и лек маркуч за градината, който се разтяга до 30 метра, без да се заплита никога.

ВЪРХОВНИЯТ ГРАДИНСКИ МАРКУЧ,СЪЗДАДЕН ДА ИЗДЪРЖИ

Рейтинг 4.88/5

5/5
Оставаща наличност в склада
ПОСЛЕДНИ 6 БРОЯ

64,90 LEV

(вместо 197 LEV)

Приложена отстъпка: 70%

Безплатна доставка в рамките на 24/48 часа и плащане при доставка!

Подходящ за домашни работи, почистване на гаража, поливане на градината, измиване на автомобила и т.н.

Представяме ви нашата революционна маркуч за градина: чудо от издръжливост и пернато лека конструкция. Изработен със съвременни материали, той се отличава с изключителна устойчивост срещу износване и нараняване, гарантирайки дълготрайност дори в най-тежките условия. Въпреки своята груба природа, той остава изключително лек, осигурявайки лесна маневреност и безпроблемно съхранение. Забравете за големите маркучи, които се заплитат и ви тежат; Нашата иновативна конструкция предлага безспорен комфорт, без да се жертва издръжливостта. С този изключително устойчив и лек маркуч за градина, поддръжката на вашия зелен кът никога не е била толкова лесна и приятна.

ГЪВКАВ ПОЛИЕСТЕРЕН ЕЛАСТОМЕР

Издръжлив, пестещ пространство и разширяем, изработен от 5-слойен гъвкав полиестерен еластомер, той се разтяга до 30 метра само с водно налягане, без да се заплита никога.

Когато завършите, просто затворете крана и маркучът за градина автоматично се връща към своята първоначална дължина.

СУПЕР ИЗДРЪЖЛИВ И ЛЕК

Новият маркуч Garden Pro е лек и супер издръжлив, като ви осигурява свободата да поливате градината си, да почиствате автомобила, гаража, площадката с лекота и без усилия.

Неговата тайна е специалното 5-слойно покритие, напълно произведено в Германия.

МЕСИНГОВИ СВЪРЗВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ

Разтегаемият маркуч Garden Pro е оборудван с универсална месингова свързваща връзка, съвместима с всички видове кранове, а с включеното двойно уплътнение ще осигури чиста работа без капки по време на употреба.

Защо маркучът Garden Pro е най-добрият на пазара

МАРКУЧ ЗА ГРАДИНА GARDEN PRO

1 маркуч за градина Garden Pro 59 LEV

✅ Напреднала инженерия

✅ Висока устойчивост

✅ Превъзходна маневреност

✅ Дизайн с ниско тегло

✅Противозаплитане

✅ Удължен жизнен цикъл

ОБИКНОВЕН МАРКУЧ ЗА ГРАДИНА

1 Обикновен маркуч за градина 197 LEV

❌ Традиционен материал

❌ Стандартна устойчивост

❌ Ограничена гъвкавост

❌ По-тежка конструкция

❌ Заплитане и заплитане

❌ Среден жизнен цикъл

УСТОЙЧИВ НА ИЗНОСВАНЕ

Той е проектиран да устои на износване, причинено от триене, гарантирайки дълготрайност и издръжливост дори в среди с висок контакт. Те имат груба повърхност, която устои на повреди или деградация, причинени от силите на повтарящото се триене или драскане.

ВСИЧКИ ВРЕМЕННИ УСЛОВИ

Той разполага с материали, които могат да работят надеждно в различни климатични условия, включително дъжд, сняг, горещина и студ. Тези универсални продукти са проектирани да издържат предизвикателствата, предизвикани от различни метеорологични условия, гарантирайки постоянна функционалност независимо от външните елементи.

УСТОЙЧИВ НА СМЯТАНЕ

Той е проектиран да запази своята структурна цялост дори под налягане, предотвратявайки деформации или повреди от външни сили. Тези здрави елементи са способни да издържат на компресия без да се срутят или счупят, гарантирайки тяхната надеждност в изискващи ситуации.

УСТОЙЧИВ НА РЪЖДА

Той е изработен от материали, формулирани да инхибират или предотвратят образуването на ръжда, червен цвят, който корозира металните повърхности поради окисляване. Чрез включване на специални покрития или сплави, тези материали могат да устоят на влагата и кислорода, запазвайки своя външен вид и структурна цялост течение на времето.

Клиентите ни не могат да сгрешат...

+2750 Отзиви

5/5

5/5

4/5

3/5

2/5

1/5

Rosen Stanimirov Savov

Рейтинг
5/5

Засега всичко изглежда добре с промените от температури от 90 градуса до температури, спадащи до 40 градуса. Забелязах, че няма явни възли, разбивания или изтичания, дори като го оставях навън, вместо да го нося вътре. Харесва ми, че многопластовата конструкция го прави гъвкав и полезен. А самата водна глава разполага с всички основни режими на разпръскване, които са ми нужни за градинарство и почистване.

Angel Danielov Bukhalov

Рейтинг
5/5

Hristo Ivov Atanasov

Рейтинг
5/5

Захвърлих се от възторг! Желаех да съм закупил този вид маркуч по-рано. Той се навива толкова малко, е лек и до момента е много издръжлив! Също така ми харесва душето, което го придружава. Препоръчвам на 100%.

Dragomir Kirilov Zhivkov

Рейтинг
5/5

Продуктът пристигна бързо и всички части са в добро работно състояние. Използвах го само няколко пъти, но изглежда, че е идеалната лека алтернатива на тежкия маркуч. Изглежда много по-издръжлив от другите разтегаеми маркучи, които съм имал в миналото.

Zdravko Stefanov Petrov

Рейтинг
5/5

Yanko Momchilov Kynev

Рейтинг
5/5

Работи както обещава: лек, лесен за маневриране, без възли, красив на изглед. Потокът на водата е добър. Въпреки това, не може да се използва като обикновен маркуч (за най-голяма част), без дюза в края, маркучът ще се свие и потокът на водата ще намалее – маркучът се нуждае от съпротивление, за да се разшири. В останалото, чудесно.

Teodor Penkov Nankov

Рейтинг
5/5

Това е четвъртият ми маркуч, и този изглежда да е от по-добро качество от предишните. В пакета включени допълнителни уплътнения и тефлонова лента за безпроблемно монтиране без изтичане, както и по-добро от очакваното стенно закрепване и душ глава

Gabar Momchilov Bunev

Рейтинг
5/5

Stat Radkov Todorov

Рейтинг
5/5

Хареса ми маркучът. Изглежда доста издръжлив. Разшири се и свие без проблеми. Времето ще покаже за издръжливостта. Получих го преди няколко дни.

Маркучът Garden Pro на промоция – докато продуктите имат наличност! 

aСамо за 64,90 LEV вместо 197 LEV

Disponibilità residua in Magazzino
ULTIMI 6 PEZZI

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА И СЛЕД ТОВА ЩЕ БЪДЕТЕ КОНТАКТИРАНИ ОТ ЕДИН ОТ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КОНСУЛТАНТИ

Please select a valid form

Други удовлетворени клиенти...

Vladimir Ivov Atanasov

Рейтинг
5/5

Обожавам този маркуч! Той не протича и е много издръжлив. Купих три само защото много ми харесаха!

Radoslav Atanasov Bakalov

Рейтинг
5/5

По-добър от очакваното. Хубав комплект, включително допълнителни уплътнения, тефлонова лента и кука за маркуч. Оптимално!

Nikifor Samuilov Dobrev

Рейтинг
4/5

Продукт с отлично качество. Поръчах най-голямата дължина и е перфектен за градина от 10 метра. Много гъвкав и приятен на допир, лесен за поставяне на тръбата с различни свързващи елементи, предоставени в комплекта. Не изглежда тежък, но оставя впечатление за здрав продукт, затова се надявам на издръжливост. Предоставената чанта за съхранение също е полезна. Душ главата има 10 режима, лесни за промяна и страхотни за любителите на градинарството.

Dragomir Stanislavov Penchev

Рейтинг
5/5

Отличен продукт, дойде с всички месингови свързващи елементи и страхотен душ. Искрено, не можех да повярвам на качеството на този маркуч на тази цена, дори включваше PTF лента за винтовите свързващи елементи! Използвах го за измиване на автомобила, тъй като е гъвкав, няма нужда да придвижвам колата, и заема малко място на стойката си близо до крана. Горещо препоръчвам този продукт.

Chernyu Filipov Avramov

Рейтинг
5/5

Продукт с отлично качество. Поръчах най-голямата дължина и е перфектен за градина от 10 метра. Много гъвкав и приятен на допир, лесен за поставяне на тръбата с различни свързващи елементи, предоставени в комплекта. Не изглежда тежък, но оставя впечатление за здрав продукт, така че се надявам на издръжливост. Съхранителната чанта също е много полезна. Душ главата има 10 режима, лесни за промяна и страхотни за любителите на градинарството.

Senko Lyobenov Cristov

Рейтинг
4/5

Страхотен маркуч, металните свързващи елементи правят маркуча много качествен. Маркучът се разширява, за да пасне в края на градината и около предната част на къщата. Използвал съм го с опцията за мъгла в къщата, за да намокря стените по време на фугиране, работи чудесно.

Разгледайте. Ти избираш. Купува.
Ние предоставяме надеждна и удобна платформа за електронна търговия, която свързва хората с продукти, които подобряват ежедневието им.

Ние също така приемаме:​

Homelanet® – Copyright © 2023 Всички права запазени.